Naručenu robu moguće je platiti po ponudi, predračunu ili pouzećem. Usluga dostave za artikle ponuđene na ovoj web stranici dostupna je samo u Republici Hrvatskoj.
Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo Vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima. Prilikom preuzimanja narudžbe dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

Sve narudžbe proizvoda ovise o dostupnosti. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena odmah po primitku narudžbe.
Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će Kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ukoliko Kupac nakon 20 dana od dana predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Za sve narudžbe, dostava se plaća prema postojećem cjeniku ovlaštenog Dostavljača koja se obračunava putem web stranice ovisno o težini i količini predmeta u Košarici kupca. Cjenik i upite o cijenama dostave možete zatražiti putem našeg službenog maila.

RAČUN
Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom ili naknadno putem pošte ili na E – mail.