U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na info@servicecentar.com telefonski na broj +385 1 7900 784, pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:
• roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
• isporučena roba ne odgovara standardima
• je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.
Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Svaki proizvod koji se reklamira ide u ovlašteni servis na pregled. Proizvode ne mijenjamo prije nego ih pregleda ovlašteni servis. Proizvode nećemo ispitivati na osnovnu funkcionalnost niti ćemo detektirati kvar na licu mjesta.

Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili pohabanosti uređaja.

Sukladno važećim propisima Republike Hrvatske, na nedostatke ispunjenja obaveza primjenjuju se važeći propisi Zakona o obveznim odnosima kojima se reguliraju odgovornosti za materijalne nedostatke proizvoda, nedostatke za koje prodavatelj ne odgovara, i ostali propisi istog zakona primjenjivi na ovom području.

JAMSTVO I GARANCIJA

Jamstvo, tehničke upute, upute za sklapanje te upute za uporabu nalaze se priložene uz proizvod, te se u smislu čl. 42 st. 6. Zakona o zaštiti potrošača kupac smatra na jasan i razumljiv način unaprijed obaviješten o tim podacima vezanim uz proizvod kao i postojanju usluga koje se nude nakon prodaje.

Pisani prigovor potrošača

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu:

– podnijeti u našem sjedištu na adresi: Boki 6, 10370 Dugo Selo

– dostaviti poštanskim putem na adresu: THERMO SERVICE centar d.o.o., Boki 6, 10370 Dugo Selo

– poslati putem e-maila na: info@servicecentar.com

Na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.

U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.