Tvrtka THERMO SERVICE centar d.o.o. započela je s radom u Hrvatskoj 2020. godine kako bih aktivno pridonijela poboljšanju dostupnosti rezervnih dijelova na području toplinske tehnike. Aktivno sudjelujemo u razvoju hrvatskog tržišta toplinske tehnike kroz suradnju s različitim svjetskim tvrtkama iz industrije.

Nudimo originalne rezervne dijelove koji jamče najbolju kvalitetu tehnologije te pažljivo odabiremo, uvozimo i distribuiramo proizvode i usluge najpoznatijih svjetskih brandova.

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurnu kupovinu
  • brzu i sigurnu isporuku
  • mogućnost povrata u roku od 14 dana
  • podršku kupcima (+385 1 7900 784 ili info@servicecentar.com)  

Više o 25 godina uspješnog poslovnog iskustva na području toplinske tehnike možete pronaći na korporativnoj stranici klikom na www.servicecentar.com

Naši partneri
Surađujemo kao ovlašteni distributer rezervnih dijelova tvrtke Bosch Toplinska tehnika, najvećeg svjetskog proizvođača na području toplinske tehnike Buderus, Bosch i Junkers uređaja i opreme. 

Uspješno surađujemo s ovlaštenim servisnim partnerima što Vam jamči najbolju kvalitetu usluge puštanja u pogon, redovite usluge održavanja i popravaka vaših uređaja.

Naši djelatnici
Tvrtka zapošljava stručnjaka iz područja toplinske tehnike. Naši se zaposlenici redovito usavršavaju kako bi održavali visoku razinu znanja i kvalitete usluge u području toplinske tehnike, prodaje, logistike, računovodstva, servisa i tehničke podrške. 

Naša misija
Cilj nam je pružiti najbolju ponudu rezervnih dijelova na području toplinske tehnike, servisne usluge i dodatne opreme svakom korisniku te vrhunsku podršku za korištenje i održavanje istih.